Heb je weleens nagedacht om mee te doen aan onderzoek voor geld? Betaalde proefpersonen worden ingezet in diverse soorten medische onderzoek, waaronder geneesmiddelenonderzoek. Voor deze medische onderzoeken zoeken onderzoekscentra jaarlijks duizenden vrijwilligers, ook wel proefpersonen genoemd. Er zijn diverse redenen om proefpersoon te worden, zo help je de wetenschap en kun je geld verdienen met deelname aan een onderzoek.. Wij van Medians werven proefpersonen voor gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland. Door Medians worden altijd betaalde proefpersonen gezocht! Meedoen aan onderzoek voor geld? Schrijf je direct in!

Betaalde proefpersonen gezocht door Medians

Jaarlijks worden er vele medische onderzoeken in Nederland uitgevoerd in diverse medische onderzoekscentra. Wil jij ook graag meedoen aan onderzoek voor geld? Voor veel van deze onderzoeken worden namelijk betaalde proefpersonen gezocht. Voordat een medicijn op de markt komt wordt deze uitgebreid getest. Eerst natuurlijk in een laboratorium, vervolgens op dieren en tot slot ook op mensen. Medians is altijd op zoek naar mensen die betaald proefpersoon willen worden en die willen meewerken aan dit soort medische betaalde onderzoeken. Voordat in Nederland mensgericht medisch onderzoek plaats mag vinden, dient deze uitgebreid goedgekeurd te worden door diverse (ethische) commissies en voldoen aan de wet medisch-wetenschappelijk onderzoek met mensen (WMO). Al het onderzoek dat niet veilig zou kunnen zijn voor de gezondheid van de proefpersonen mag niet uitgevoerd worden. Voor  deelname als proefpersoon aan deze betaalde onderzoeken ontvang je vaak een mooie vergoeding, afhankelijk van de duur van het onderzoek. 

Waarom betaald proefpersoon worden bij Medians?

Via Medians is betaald proefpersoon worden heel eenvoudig. Bij ons hoef je geen account aan te maken om het overzichtelijke aanbod van betaalde onderzoeken te kunnen bekijken. Indien je een onderzoek hebt gevonden waaraan je zou willen deelnemen, verstuur je eenvoudig jouw gegevens via het aanmeldformulier naar het betreffende onderzoekscentrum. Dit centrum zal vervolgens contact met jou opnemen om jouw eventuele deelname als betaald proefpersoon te bespreken. Op elk moment kun je besluiten af te zien van deelname, ook als het medisch onderzoek reeds is gestart.

Op zoek naar betaalde onderzoeken? Schrijf je in via Medians!

Wil jij je ook graag meedoen aan onderzoek voor geld? Jaarlijks doen duizenden mensen mee aan medisch onderzoek voor geld! Doe jij ook mee? Bij Medians worden altijd betaalde proefpersonen gezocht. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Proefpersoon zijn bij Medians is dankbaar werk, en natuurlijk verdien je er zelf ook geld mee! Schrijf je snel in!