Jouw deelname aan een interventie onderzoek biedt verschillende kansen en mogelijkheden. De zorg in Nederland kan zich verder ontwikkelen. Nieuwe geneesmiddelen en nieuwe behandelingen kunnen op de markt gebracht worden en uiteindelijk help je er dus patiënten mee. Zelf ontvang je er een mooie vergoeding voor, je kunt namelijk geld verdienen met dit onderzoek. Een bijzondere manier van geld verdienen, omdat je ook bijdraagt aan de wetenschap. Interventie onderzoeken zijn noodzakelijk, daarvoor zijn vrijwilligers onmisbaar. Medians werft personen die willen meedoen aan onderzoek voor diverse gerenommeerde onderzoekscentra in Nederland en voor PRA geneesmiddelenonderzoeken.

Wil jij meedoen aan wetenschappelijk onderzoek zoals een interventie onderzoek? Bekijk hier de onderzoeken waar je je voor kunt inschrijven. Wil je graag meer weten over de ervaringen van andere vrijwilligers? Bekijk dan deze pagina.

Interventie onderzoek in Nederland

Een interventie onderzoek wordt ook wel experimenteel onderzoek genoemd. Een onderzoeker verandert dan met opzet de condities om op die manier iets te kunnen zeggen over de uitkomst.

Vaak wordt er gebruik gemaakt van een gerandomiseerd interventie onderzoek met een controle groep. Dit noemen we ook wel een Randomized Controlled Trial, afgekort RCT. Op die manier wordt gekeken of de interventie zinvol is. De interventie groep wordt vergeleken met een controle groep. De controle groep krijgt placebo’s in plaats van geneesmiddelen. Op die manier kan het verschil goed gemeten worden. In enkele gevallen wordt er gewerkt met 3 groepen; de interventiegroep, een groep met een vergelijkbaar medicijn en de placebogroep.

Jouw gezondheid staat voorop. De onderzoeken worden uitgevoerd onder strikte controle en dienen aan diverse veiligheidsprotocollen te voldoen. Wil je graag meer weten over deze veiligheidsprotocollen? Lees hier meer.

Meedoen aan geneesmiddelenonderzoek

Op de website van Medians vind je een overzicht van alle actuele geneesmiddelenonderzoeken. Zo kun je het gewenste interventie onderzoek selecteren op basis van jouw voorkeuren, denk bijvoorbeeld aan de locatie, de duur en de vergoeding van het interventie onderzoek. Als je wilt meedoen aan een geneesmiddelenonderzoek dan vul je het deelnameformulier van het betreffende onderzoekscentrum in. Binnen twee weken hoor je meer over jouw inschrijving. Nadat je informatie ontvangt over de details van het interventie onderzoek maak jij de beslissing of je wilt meedoen aan onderzoek.

Geld verdienen met interventie onderzoek

Lijkt het jou wat om de wetenschap en geneeskunde een handje te helpen? Bekijk dan het overzicht van interventie onderzoeken waaraan je kunt deelnemen. Je hoeft geen account aan te maken, jouw inschrijving gaat direct naar het onderzoekscentrum! Kun je het antwoord op jouw vragen niet vinden op onze informatiepagina? Neem dan gerust contact met ons op. Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek is dankbaar werk waarvoor je een mooie vergoeding ontvangt. Schrijf je snel in via Medians!