Het onderzoek

  • Je bent een gezonde man of vrouw.
  • Je bent tussen de 18 en 55 jaar oud.
  • Je rookt niet en maakt geen gebruik van andere nicotine-houdende producten.
  • Je Body Mass Index (BMI) is tussen de 18.5 en 30.0 kg/m2.
  • Je kunt alleen deelnemen aan dit onderzoek wanneer je voldoende anticonceptie gebruikt of als je gesteriliseerd bent. Vrouwen die minimaal één jaar de overgang gepasseerd zijn kunnen ook deelnemen.
  • Je kunt alleen deelnemen aan dit onderzoek als je in de afgelopen 30 tot 90 dagen, afhankelijk van het onderzoek, voor de medische keuring van dit onderzoek, niet aan een ander onderzoek hebt deelgenomen.
  • Om te bepalen of je geschikt bent voor deelname aan dit onderzoek, zal je eerst medisch gekeurd worden in ons keuringscentrum in Groningen of Utrecht

Periode

Het onderzoek bestaat uit 1 periode van 14 dagen (13 nachten) waarin je zal verblijven in het onderzoekscentrum in Groningen. Daarna zal er voor alle groepen nog een nakeuring plaatsvinden binnen 4 tot 8 dagen na vertrek uit het onderzoekscentrum.

Groep 14 dagen verblijf
1 23 aug t/m 5 sep 2020
3 28 sep t/m 11 okt 2020

Nakeuring op afspraak.

Let op: Je kunt slechts aan één van de groepen van dit onderzoek deelnemen. Je dient alle genoemde data van de groep naar keuze beschikbaar te zijn om deel te kunnen nemen. De data staan vermeld op onze website www.geneesmiddelenonderzoek.nl. Dit zijn de data waarop het onderzoek gepland staat, deze kunnen nog wijzigen.

Vergoeding

Je krijgt een bruto vergoeding van €2196,- voor volledige deelname aan groep 1.
Je krijgt een bruto vergoeding van €2165,- voor volledige deelname aan groep 2 of groep 3.

Reiskosten worden vergoed op basis van kilometers (€ 0,19 netto per kilometer) met een minimum van € 12,- en een maximum van € 160,- (840 kilometer) per retour, ongeacht de wijze van vervoer.