Het onderzoek

PRA Health Sciences is op zoek naar gezonde vrijwilligers die mee willen doen aan geneesmiddelenonderzoek. 

Zonder deelnemers kan er geen onderzoek worden gedaan. En komen er geen nieuwe geneesmiddelen voor patiënten. Vandaar dat PRA groot belang hecht aan mensen zoals jij. Mensen die willen deelnemen aan één van de onderzoeken naar een nieuw of verbeterd geneesmiddel. PRA Health Sciences verricht al ruim 35 jaar geneesmiddelenonderzoek in Nederland. Jaarlijks doen in Nederland ongeveer 2.000 mensen mee aan geneesmiddelenonderzoek bij PRA. Tijdens je deelname verblijf je in ons onderzoekscentrum in Groningen. We hebben onderzoeken van een dag maar ook van een paar weken. Afhankelijk van de duur en de medische handelingen tijdens het onderzoek ontvang je een mooie vergoeding! 

Op dit moment heeft PRA Health Sciences de geneesmiddelenonderzoeken met gezonde deelnemers vanwege de wereldwijde uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) tijdelijk stopgezet.

Het is nog onbekend wanneer de onderzoeken weer van start kunnen gaan. Wil je op de hoogte blijven van geneesmiddelenonderzoek bij PRA? Schrijf je dan vrijblijvend in bij PRA. Maak gebruik van onderstaande aanmeldbutton. Deze stuurt je door naar het juiste aanmeldformulier op de website van PRA.

Schrijf je in bij PRA

Bekijk de video over deelname bij PRA