Vrijwilliger Medisch Onderzoek

Het op de markt brengen van een nieuw medicijn brengt een hoop met zich mee. Een van de laatste stappen is het testen van de medicijnen. Daarvoor zijn gezonde vrijwilligers voor medisch onderzoek nodig. Medians is daarom altijd op zoek naar medische proefpersonen. Gerenommeerde medische onderzoekscentra in Nederland schakelen ons in om vrijwilligers voor geneesmiddelenonderzoeken te werven. Zonder vrijwilligers stokt de ontwikkeling van geneesmiddelen dus we hebben jou nodig! Wil jij op deze manier een bijdrage leveren aan de samenleving en aan jouw eigen portemonnee? Bekijk de verschillende onderzoeken op onze website.

Medisch proefpersoon worden bij Medians

Veiligheid staat op nummer 1! Alle onderzoeken op onze website zijn goedgekeurd door diverse onafhankelijke commissies, waaronder de Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO) of een door haar erkende medisch-ethische toetsingscommissies (METC's). De gezondheid van medische proefpersonen mogen op geen enkele manier in gevaar gebracht worden. Indien het niet compleet veilig is mag het onderzoek niet plaatsvinden.

Proefpersoon worden: waarom kiezen voor Medians?

Waarom zou jij mee moeten doen aan een medisch onderzoek? Nou daar zijn meerdere redenen voor te benoemen. Denk bijvoorbeeld aan de maatschappelijke bijdrage. In het behandelproces van patiënten spelen medicijnen een cruciale rol. De voortgang van de ontwikkeling en productie van deze medicijnen staat stil bij het gebrek aan vrijwilligers voor medisch onderzoek. Daarnaast levert het je direct persoonlijk ook een (financiële) vergoeding op. Als medisch proefpersoon word je betaald voor jouw deelname. Lijkt het jou iets om mee te doen? Medians biedt gemak en vele voordelen. Hier vind je uitsluitend goedgekeurde medische onderzoeken. Jij kiest zelf aan welk onderzoek je wilt deelnemen en ontvangt daarvoor eerst uitgebreide informatie.

Schrijf je in als vrijwilliger geneesmiddelenonderzoek bij Medians!

Jaarlijks zijn er duizenden mensen die proefpersoon worden. Ben jij er daar een van? Selecteer de onderzoekscriteria die bij jou passen. De onderzoeken waar jij voor in aanmerking komt worden zichtbaar. Je meldt je aan via het deelnameformulier. Het onderzoekscentrum van jouw gekozen onderzoek neemt contact met je op en je ontvangt aanvullende informatie. Naar aanleiding daarvan bepaal jij of je mee wilt doen. Jouw aanmelding is dus geheel vrijblijvend. Je vindt hier het onderzoek dat bij jou past. Twijfel niet langer en meld je aan! Nog niet helemaal overtuigd? Lees over de ervaringen van proefpersonen die jou voorgingen.