Ervaringen

"Je bent in goede handen"

Deelnemen is echt super leuk. Je lichamelijke gesteldheid wordt optimaal gecheckt en dat alleen al heeft voor mij een meerwaarde, daarnaast weet je dat je voor een goed doel bezig bent, namelijk de algemene gezondheidszorg verbeteren. Je helpt patiënten aan een betere zorg en of een beter medicijn dus kortom meedoen heeft alleen maar voordelen. Het eventuele ongemak valt altijd in het niet, daarbij geeft meedoen een goed gevoel zowel lichamelijk als geestelijk!

De medewerkers zijn allen even aardig en bezorgd, je bent in goede handen. Meestal zijn de overige deelnemers ook leuk om te ontmoeten en de sfeer is daardoor prima. Iedereen helpt elkaar waar nodig. Soms moet je lang wachten, maar ik neem dan eindelijk tijd om lekker veel te lezen en de vergoeding is over het algemeen absoluut redelijk.

Ik zou zeker weten nog een keer mee willen doen!

Esther (52) Beuningen (NL)

"Hele positieve ervaringen"

De medische wereld een steentje bijdragen. Voor mijzelf telkens een check-up. Heel positieve ervaringen tot nu toe met personeel. Heel vriendelijk. ..behulpzaam. ...steeds staan de verpleegkundigen en dokters klaar je te woord te staan. ..niks is hen teveel en dit bij een mooie verloning nog. ...gezellig vertoeven!

Stefan (58) Edegem (BE)

"Centjes bijverdienen en bijdragen aan de wetenschap!"

Het is altijd leuk om wat centjes bij te verdienen op een manier die bijdraagt aan de wetenschap voor het welzijn van de mens. En op sociaal gebied is het altijd leuk om andere lotgenoten te ontmoeten.

Communicatie is steeds vlot, persoonlijk/telefonisch en sympathiek. De sfeer is leuk, maar dat bepaal je meestal zelf natuurlijk. Tijdsbesteding is niet te lang, dat heb je zelf ook zo'n beetje in de hand met de keuze van behandeling. Vergoeding is zeker voldoende en mooi meegenomen voor de tijd die je er aan besteed.

Zo lang ik kan, mag en zelf wil meedoen zal ik elke keer deelnemen aan zo'n studie. Tot hier toe is het altijd leuk geweest.

Patrick (56) Heist o/d Berg (BE)

"Je ontmoet veel interessante en aardige mensen"

Al in 2001 deed ik al mee, allereerst bij Kendle in Utrecht en daarna ook bij PRA en Xendo-QPS en CHDR. Het is interessant en leuk om bij te kunnen dragen en het mee mogelijk te maken dat er steeds weer nieuwe inzichten komen in allerlei velden en aandoeningen.

Bij grote studies ontmoet je veel interessante en aardige mensen die ook deelnemen. Het medisch personeel doet er werkelijk alles aan om het verblijf comfortabel te maken. En beantwoordt alle vragen en legt alle facetten van de studie goed uit. En stelt alles in het werk om voor iedereen te zorgen dat deze een prettige plek heeft.

De vergoedingen zijn ruim en worden vaak sneller uitbetaald dan je verwacht. Maar bovenal is het fantastisch! Vooral ook bij CHDR had ik bijzonder goede ervaringen. Modern, klantvriendelijk en efficient.

Een medische studie? Zeer aanbevelingswaardig!

Mej. Kloezeman (70) Den Haag (NL)
Stuur je eigen ervaring in