Heb je weleens nagedacht om mee te doen aan een geneesmiddelenonderzoek? Jaarlijks zijn er vele medische onderzoeken in Nederland, waarvoor klinische onderzoekscentra en ziekenhuizen vrijwilligers zoeken. Er zijn diverse redenen om mee te doen aan een geneesmiddelenonderzoek. Zo help je de wetenschap en krijg je er vaak een mooie vergoeding voor. Wij van Medians werven vrijwilligers voor geneesmiddelenonderzoeken voor diverse gerenommeerde onderzoekscentra in Nederland. Door Medians worden altijd vrijwilligers gezocht voor geneesmiddelenonderzoek

 

Geïnteresseerd? Bekijk de actuele geneeskunde onderzoeken op onze homepage. Wellicht zit er een onderzoek voor jou bij! Ben je benieuwd naar ervaringen van geneesmiddelenonderzoeken? Klik dan hier.

Geneesmiddelenonderzoek in Nederland 

Een geneesmiddelenonderzoek heeft als doel nieuwe geneesmiddelen te ontwikkelen en uiteindelijk op de markt te kunnen brengen. Het onderzoek begint in het laboratorium en eindigt met geneesmiddelen testen bij vrijwilligers. Uiteraard vindt dit plaats onder strikte controle en diverse veiligheidsprotocollen. De gezondheid van de vrijwilligers heeft immers de hoogste prioriteit. Neem gerust een kijkje op onze informatiepagina voor meer informatie omtrent het meedoen aan een geneesmiddelenonderzoek.

Deelnemen aan geneesmiddelenonderzoek

Op de website van Medians vind je een overzicht van alle actuele geneesmiddelenonderzoeken. Je kunt hier eenvoudig de onderzoeken vergelijken op bijvoorbeeld locatie, duur en vergoeding. Zit er een geneeskunde onderzoek bij waarin je geïnteresseerd bent? Dan kun je via het deelnameformulier eenvoudig je interesse kenbaar maken bij het betreffende onderzoekscentrum. Jouw gegevens worden automatisch doorgestuurd naar het onderzoekscentrum, welke binnen 2 weken contact met je opneemt. Vervolgens zal je meer informatie ontvangen omtrent het onderzoek en de vervolgstappen en kun je besluiten al dan niet deel te nemen.

Inschrijven via Medians

Heb je inmiddels interesse gekregen om deel te nemen aan geneesmiddelenonderzoek? Op onze website zie je een duidelijk overzicht van medische onderzoeken waaraan je kunt deelnemen. Bij ons hoef je geen account aan te maken en kun je direct je interesse kenbaar maken bij het onderzoekscentrum! Heb je nog verdere vragen die niet terug te vinden zijn op onze informatiepagina? Neem dan gerust contact met ons op. Deelnemen aan geneesmiddelenonderzoek is dankbaar werk waarvoor je een mooie vergoeding ontvangt. Schrijf je snel in via Medians!